Akcija traja samo še: 

Dan
Ura
Minuta
Sekunda

Velnes

Svet savn je odprt sezonsko – od začetka oktobra do konca aprila.

Svet savn je zaprt čez poletje.

Izberite svojo savno

Finska savna

Pri suhi finski savni povečujemo vlažnost s polivanjem pregretih kamnov. Vroča para, ki nas oblije, je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha. Vlažna finska savna je običajno opremljena s pečjo na kotel, v katerem je voda. Naša finska savna je opremljena tako s pečico za suho savnanje kot tudi s pečjo s kotlom. Vgrajene imamo solne luči, katerih moč kristalov in barvna harmonija ustvarjata blagodejno sevanje z oddajanjem zdravju koristnih negativnih ionov.

Infra savna

Infra žarki uporabijo 20 % svoje energije za ogrevanje zraka, preostalih 80 % pa se transformira v energijo, katera prodira v telo. S tem, ko žarki povečajo cirkulacijo krvi, pripravijo telo do tega, da se začne hladiti, kar pripomore k izgubi vlage. Posledica tega je poraba lastnih maščob (hujšanje). Zaradi infra žarkov se tudi poškodbe mišic in vezi obnavljajo hitreje. Pospešeno se izločajo škodljive snovi, kar zmanjšuje utrujenost in odpravlja stres. Zelo pomembno je, da po savnanju v infra savni ne uporabimo knajpanja oziroma polivanja z mrzlo vodo.

Nasveti za savnanje

Svetujemo vam, da s seboj prinesete svojo brisačo ter natikače. Brisačo vam lahko sposodimo tudi mi, za doplačilo 2 eur.

5 zlatih pravil

  1. Vedno v miru Za savno si morate vzeti čas. Savnanje, ki vas bo res sprostilo, traja dobri dve uri. Za vsak posamezen vstop v savno bo dovolj 10 minut. Več telo niti ne potrebuje.
  1. Dobra priprava V garderobi se slečete, odstranite ličila in nakit, se zavijete v brisačo in obujete svoje natikače. Pred vstopom v savno se oprhajte in se dobro posušite. Suha koža se namreč hitreje znoji.
  1. Na koncu sede Od vas je odvisno, ali boste v savni sedeli ali ležali. Krvnemu obtoku na ljubo pa zadnji dve minuti savnanja raje preživite sede.
  1. Počasno in nežno ohlajanje Po izstopu iz savne se morate oprhati od spodaj navzgor. Po 3 do 5 minutah lahko stopite na prosto. Ohladite dihalne poti in se nadihajte kisika.
  1. Mir in počitek Telesu in duši morate med vsakim vstopanjem v savno in tudi na koncu privoščiti 10 do 15 minut počitka. In ne pozabite piti dovolj tekočine.

V prostorih so tudi garderoba, točilni pult, vodni bar in tuš. Poleg tega so na voljo dva počivališča, ki jih lahko uporabljate med obiskom savn.

Kupi karto

Karte za savne lahko kupite na recepciji fitnesa, proste termine pa lahko preverite tudi po telefonu ali e-pošti.

Delovni čas

Petek 17.00–22.00
Sobota in nedelja 17.00–22.00
0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.