logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 06.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 06.00-24.00

Treniraj le za 4,9 €

Do konca septembra 2018 boste ob nakupu letne karte prva dva meseca trenirali že za samo 4,90 €, nato pa nadaljnjih 12 mesecev po ceni 33 € na mesec. Cena velja samo za fitnes in ne za vodene vadbe. Na recepciji se poravna še 10 € članarine, ki velja 12 mesecev.

Vpiši se

Za vpis preko spleta plačaš samo 4,90 €

Izpolni spodnje podatke in plačaj (prvi obrok) kar prek spleta. Na recepciji nato poravnaš le še 10 € članarine.

*obvezna polja

Članarina

Članarina znaša 10 € in velja 12 mesecev.

Pogodba se sklene za nedoločen čas, vendar najmanj za 12 mesecev koriščenja storitev 4P v skladu s splošnimi pogodbenimi pogoji. Pogodbeno članstvo se po 12-ih mesecih avtomatično podaljšuje za 6 mesecev. Pogodbo se lahko odpove pisno priporočeno po pošti vendar velja odpovedni rok 1 meseca.

Akcija letna karta

Z oddajo tega obrazca in s plačilom prvega obroka pooblaščate 4Impulse d.o.o., da posreduje navodila vaši banki za obremenitev vašega računa in vašo banko, da obremeni vaš račun v skladu z navodili, ki jih posreduje 4Impulse. Vaše pravice v zvezi s tem soglasjem so navedene v splošnih pogojih poslovanja, ki jih lahko dobite pri vaši banki. Banka izvede bremenitev imetnika računa na 18. dan v mesecu. S podpisom tega soglasja jamčite za resničnost in pravilnost navedenih podatkov in se zavezujete zagotoviti kritje na računu za izvedbo direktne obremenitve obveznosti plačila vadnine. Višina vadnine je določena v skladu z veljavnim cenikom fitnesa.

Fitnes AKCIJA: 350 €/leto + september in oktober za 4,90 €/mesec. Za plačilo skupaj 359,80 €

Fitnes AKCIJA: September in oktober le za 4,9 €, nato 12 mesecev po 33 €/mesec. Prvo plačilo le 4,9 €

Z oddajo tega obrazca soglašate z uporabo vaših podatkov za zagotovitev brezplačnega obiska fitnesa 4P FITNESSCLUB STEGNE ter za namene obveščanja o naših storitvah ter posebnih ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli pisno prekličete. Soglašate, da se vam vsa pisanja in obvestila pošiljajo na v tej izjavi naveden elektronski naslov. Prav tako jamčite, da so vsi navedeni podatki pravilni in resnični. Podrobnejše informacije o varstvu vaših osebnih podatkov so na voljo tukaj.

Varnostno preverjanje, prosimo, potrdite:

Varno plačilo zagotavlja: paypal

Nimaš računa PayPal? Nič za to! Prek sistema PayPal lahko plačaš kar s svojo kreditno kartico. Preprosti klikni na gumb "Plačaj prvi obrok in se vpiši" in v naslednjem koraku (v PayPal-u) izberi sivi gumb: Checkout "Pay without a PayPal account" ali Create PayPal Account - to vas bo vodilo do plačila s kreditno kartico, računa PayPal pa vam ni treba ustvariti.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije