logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 06.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 06.00-24.00

Treniraj le za 4,9 €

Do konca oktobra 2018 boste ob nakupu letne karte prvi dodatni mesec trenirali za samo 4,90 €, nato pa še 12 mesecev po ceni 33 € na mesec. Cena velja samo za fitnes in ne za vodene vadbe. Na recepciji se poravna še 10 € članarine, ki velja 12 mesecev.

Vpiši se

Za vpis preko spleta plačaš samo 4,90 €

Do konca oktobra 2018 boste ob nakupu letne karte prvi dodatni mesec trenirali za samo 4,90 €, nato pa 12 mesecev po ceni 33 € na mesec.

Cena velja samo za fitnes in ne za vodene vadbe. Na recepciji se poravna še 10 € članarine, ki velja 12 mesecev.

Prvi obrok plačate takoj zdaj prek spleta, preostanek pa boste plačevali prek trajnika vsak mesec posebej. Cena mesečnega plačila je odvisna od storitve, ki jo boste izbrali v nadaljevanju (fitnes, vodene vadbe ...). Plačilo lahko opravite s kreditno kartico ali PayPal-om.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal

Plačilo celotnega zneska opravite s kreditno kartico ali PayPal-om takoj po oddaji tega obrazca.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal

Splošni pogoji

  • Članarino (10 €) se plača posebej na recepciji za 12 mesecev, karto lahko zamrznete za 6 mesecev.

2. Osebni podatki in izbira vadbe

Prosimo, izpolnite vsa obvezna (*) polja.

Številko t.r. potrebujemo za sklenitev trajnika.
Če banke ni na seznamu, jo vpišite v opombe.
Številko potrebujemo zato, da lahko stopimo v stik z vami.
Na ta e-naslov boste prejeli potrdilo o prijavi.

Fitnes AKCIJA: 350 €/12 mesecev + 1 mesec za 4,90 €. Za plačilo skupaj 354,90 €

Fitnes AKCIJA: Prvi dodatni mesec le za 4,9 €, nato 12 mesecev po 33 €/mesec. Prvo plačilo le 4,9 €

Z oddajo tega obrazca pooblaščate 4Impulse d.o.o., da posreduje navodila vaši banki za obremenitev vašega računa in vašo banko, da obremeni vaš račun v skladu z navodili, ki jih posreduje 4Impulse. Vaše pravice v zvezi s tem soglasjem so navedene v splošnih pogojih poslovanja, ki jih lahko dobite pri vaši banki. Banka izvede bremenitev imetnika računa na 18. dan v mesecu. Z oddajo tega obrazca jamčite za resničnost in pravilnost navedenih podatkov in se zavezujete zagotoviti kritje na računu za izvedbo direktne obremenitve obveznosti plačila vadnine. Višina vadnine je določena v skladu z veljavnim cenikom fitnesa.

3. Plačilo

Plačilo lahko opravite s kreditno kartico ali PayPal-om.Plačilna sredstva: VISA, Mastercard, PayPal
Za plačilo NE RABIŠ računa PayPal. Preprosti klikni na gumb "Vpiši se in plačaj" in v naslednjem koraku (v PayPal-u) izberi sivi gumb: Checkout "Pay without a PayPal account" oz. "Pay with a credit card".
Varno plačilo zagotavlja: paypal

Preostanek plačila: 10 (članarina za 12 mesecev) poravnate ob prvem obisku na recepciji.

Preostanek plačila: 10 (članarina za 12 mesecev) poravnate ob prvem obisku na recepciji.

Z oddajo tega obrazca soglašate z uporabo svojih podatkov za zagotovitev obiska fitnesa 4P FITNESSCLUB STEGNE ter za namene obveščanja o naših storitvah ter posebnih ponudbah. Soglasje lahko kadarkoli pisno prekličete. Soglašate, da se vam vsa pisanja in obvestila pošiljajo na v tej izjavi naveden elektronski naslov. Prav tako jamčite, da so vsi navedeni podatki pravilni in resnični. Podrobnejše informacije o varstvu vaših osebnih podatkov so na voljo tukaj.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije