BODYFIT je visoko intenzivna skupinska vadba, kjer je prvi del vadbe na kolesu, drugi del pa vsebuje krepilne vaje s pripomočki ali na stepu.

 

XCO je klasičen tip aerobne vadbe, kjer se uporabljajo ročke napolnjene s peskom, ki s tresljaji aktivirajo večje število mišičnih skupin.

 

 BOOT CAMP je 60min krožna vadba. Poteka po postajah s pomočjo različnih pripomočkov. Vadba je aerobno/anaerobne narave. Izvajajo se vaje za moč, gibljivost, stabilizacijo, kondicijo. Vadba povzroči pospešen metabolizem in pospešeno kurjenje maščobe.

 

HIIT ( high intensity interval training ) je visoko intenziven intervalni trening, kjer se izmenjujejo intervali izjemno visoke intenzivnosti z intervali nizke intenzivnosti oziroma počitka.  HIIT lahko apliciramo na tek ali različne vaje kot npr. počepi.  HIIT vadba je postala v svetu dobesedno hit, saj z njo pospešite metabolizem skozi celoten dan, pokurite več maščobe kot na klasičnih kardio vadbah, povečate kardiovaskularno vzdržljivost. Vadba traja 30-45min.

 

TNZ  je aerobna vadba, kjer poteka ogrevanje na stopnički imenovani STEP in se nadaljuje z izvedbo krepilnih vaj; s poudarkom na Trebuh, Noge in Zadnjico.

 

SHAPEBOXING je visoko intenzivna enourna vodena vadba, ki vsebuje elemente kickboksa, boksa, tajskega boxa. Vadba je primerna tako za moške kot ženske.

 

NIRVANA je body&mind vadba, ki vključuje vaje pilatesa in joge ter ima izjemen poudarek na učenju pravilnega dihanja-dihalnih vajah. S te vadbe boste zagotovo šli pomirjeni in sproščeni.

 

ZUMBA je plesna vodena vadba, kjer se zabavate ob vročih latino ritmih in hkrati naredite trening za celotno telo.  Torej telovadite brez da bi imeli občutek, da telovadite. ..prej, da ste na zabavi.

 

SALSATION je naslednja generacija plesnih vadb na latino glasbo. Je  vadba, ki se od Zumbe razlikuje v tem, da koreografije in celotna sestava ure, od ogrevanja do ohlajanja skozi plesni del, bazira na principih Funkcionalnega treninga z močnim fokusom na ritmičnosti  ( musicality )in plesnem izražanju pomena besedila ( lyrical expression ). Spremljajte skozi to vadbo najnovejše vroče latino ritme kot tudi zlate stare latino komade, ki nikoli ne zamrejo, ki vam pričarajo nasmeh na obraz in kurjo polt po telesu.

 

BODYPUMP je LES MILLS vodena vadba z utežmi. Trenirate vzdržljivost in moč v 7 minutnih intervalih. Vadba, ki je obnorela svet in vztraja.

 

BODYATTACK je visoko intenzivni atletski trening, ki vključuje skippinge, skoke, šprinte ter vaje z lastno težo.

 

FATBURNER je visoko intenzivna jutranja enourna vadba, ki je sestavljena tako, da pod budnim očesom trenerja ob specifičnih in spreminjajočih se vajah pokurite čim več možnih kalorij in pospešite metabolizem telesa za boljše izgorevanje maščob.

 

 

ZLATA LETA je vadba specifično prilagojena za starejše gospe in gospode, ki vključuje vaje za preprečevanje osteoporoze, povečevanje gibljivosti in funkcionalnosti, vključuje vaje za zdravo hrbtenico, za krepitev mišic medeničnega dna ter vaje za moč, koordinacijo in ravnotežje.

 

1. [categorienamen (kleinbuchstaben), farbe (farbcode oder farbname) ] eintragen. z.B. [name, red]

2. Text der in der Zelle angezeigt werden soll eintragen.

3. Text der in der Infobox angezeigt werden soll eintragen und Kursiv stellen.

 

4. Button erstellen und als Link #Categorienamen eintragen.

 
Montag [Tag] [hide]  

Dienstag [Tag]

 

Kurs 1

[name: kurs1]

18:00 - 19:00 Uhr
Mittwoch [Tag]  

Kurs 2

[name: Kurs2]

18:30 - 19:00 Uhr
Donnerstag [Tag]  

Name 3

[name: Name3]

18:00 - 18:30 Uhr
Freitag [Tag]  

Name 4

[name: Name4]

18:00 - 18:30 Uhr

Samstag [Tag]

 

Name 5

[name: Name5]

18:30 - 19:00 Uhr
Sonntag [Tag] [hide]  
Download
bodyattack
BODYATTACK Reversed.png
Portable Network Grafik Format 24.4 KB
Download
bodypump
bodypumpicon.png
Portable Network Grafik Format 9.3 KB
Download
bodystep
bodystep.png
Portable Network Grafik Format 10.7 KB
Download
zumba-bild
zumba.png
Portable Network Grafik Format 10.4 KB
Download
zumbalogo-bild
zumbalogo.png
Portable Network Grafik Format 11.4 KB
Download
salsation
salsation.png
Portable Network Grafik Format 10.7 KB