POWER.

FITNES JE MOČ

Odkij moč, ki se skriva v tvojem telesu!

V fitnesu 4P te čakajo najnovejše kardio naprave in naprave za krepitev moči. Pomagali ti bomo doseči zastavljene cilje. Naši trenerji zavzeto spremljajo vadbeni napredek in skrbijo za ustrezno izvajanje vaj na posameznih napravah. Pomagali ti bomo sestaviti ustrezen program vadbe v skladu s tvojimi željami in ambicijami. Ves čas bomo s tabo na poti do ustvarjanja močnega in zdravega telesa, ki vodi do dobrega počutja, odpornosti in odlične samopodobe.

PEOPLE.

FITNESS JE DRUŽENJE

Pridruži se nam! Uživaj v vadbi in skrbi za svoje telo skupaj s prijatelji in spoznaj ostale člane našega fitnes centra. Ob prijetnem druženju enako

mislečih je fizična aktivnost bolj zabavna! Ko bo tvoje telo okrepljeno in utrjeno, ko bodo bodo izginile nadležne maščobne blazinice, se bo okrepila

tvoja samopodoba in veselje do življenja. Trudili se bomo, da bo fitnes v naši družbi zate prijetno doživetje, ki prinaša izvrstne rezultate dan za dnem, ne le v času sezone!

PROTECTION.

FITNES JE ZDRAVJE

Ostani zdrav s fitnesom! Če vzdržujemo telo v dobri fizični pripravljenosti skrbimo za svoje zdravje in dobro izgledamo. Z vsako vadbo, ki jo ponuja

fitnes 4P lahko narediš nekaj dobrega za svoje telo. Na način, ki ustreza tebi. Glavna naloga naših trenerjev je skrb za dobro počutje naših obiskovalcev in nudenje podpore ob izbiri in izvajanju ustreznih aktivnosti z namenom ohranjati zdravje in vitalnost

PROGRAM.

FITNES JE ZABAVA

Pridi na fitnes in uživaj! 4P ponuja trening, zabavo, akcijo in dobro razpoloženje! Ena izmed naših najpriljubljenejših vadb je Zumba: Popolni plesni fitnes, ob vročih latinskoameriških ritmih. Prijetno gibanje in izvrstna vadba za tvoje telo.

4P - Pravilnik o zasebnosti

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

4P Fines klub (podjetje 4Impulse d.o.o. ) vaše osebne podatke zbira, hrani in obdeluje v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Splošno uredbo o varstvu podatkov ter veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov). Na tej strani najdete jedrnate, pregledne, razumljive in v lahko dostopni obliki podane informacije o tem, v smislu 12. do 14. člena  Splošne uredbe o varstvu podatkov.

a) Identiteta in kontaktni podatki upravljavca

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje 4Impulse d.o.o, Stegne 11, 1000 Ljubljana, stegne@4p-fitness.com, 040 332 220. Upravljavec nima imenovane pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

b) Vrste podatkov, ki jih zbiramo

Podjetje 4Impulse d.o.o. vodi zbirko podatkov o svojih članih, ki vključuje:

-          matične podatke (ime in priimek, ulica, poštna številka, kraj, davčno številko, poklic, rojstni datum, telefon in e-poštno številko),

-          fotografijo (ki se jo izdela ob včlanitvi);

-          člansko številko (ki je shranjena na čipu v kartici);

-          podatke o izbranem fitnes paketu (kombi, fit, vadbe, idr.) ter dodatnih opcijah (npr. savna);

-          podatke o tem, kako ste izvedeli za naš fitnes (preko prijatelja, preko spleta, idr.);

-          plačilne podatke (pričetek članarine, način plačila, podatki iz soglasja za direktno bremenitev, podatki o izdanih računih ter o plačilu teh računov, podatki, potrebni za izterjavo).

-          podatki o datumu in času vstopa v prostore fitnesa (zavedno z uporabo vaše kartice na vstopno-izstopni kontroli);

-          morebitne opombe, ki jih zabeleži osebje fitnesa;

-          občasne fotografije ali videoposnetke dogajanja v fitnesu;

c) Nameni obdelave navedenih podatkov ter pravna podlaga za njihovo obdelavo

Nameni obdelave osebnih podatkov so:

-          izvajanje pogodbe o članstvu (omogočanje vstopa in izstopa iz fitnes ter uporabe storitev fitnesa, plačevanje storitev fitnesa);

-          občasno informiranje o ponudbi in novostih podjetja;

-          občasno telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanja o nagradnih igrah katerih organizator je podjetje;

-          izvajanje notranjih analiz s ciljem svojim članom ponujati še boljše storitve.

d) Rok hrambe podatkov

Podatki o članih se hranijo še dve leti po zaključku članskega obdobja, zaradi lažje ponovne včlanitve v primeru vrnitve člana. Zadevni izbris se izvaja v mesecu septembru, za vse podatke, ki bi jih bilo potrebno izbrisati v prejšnjem koledarskem letu.

e) Obvestilo pravicah posameznikov

Člani imajo v skladu s 15. členom Splošne uredbe o varstvu podatkov pravico pridobiti kopijo lastnih osebnih podatkov, ki jih obdeluje podjetje 4Impulse d.o.o..

Člani imajo v skladu s 16. členom Splošne uredbe pravico zahtevati popravek morebitnih netočnih podatkov, ki jih podjetje 4Impulse d.o.o. vodi o njih. Ta pravica ne posega v pogodbeno dolžnost članov iz 10. točke Splošnih pogodbenih pogojev, da morajo vsako spremembo, ki je vezana na vsebino pogodbe (npr. spremembo naslova, e-poštnega naslova ali bančnih podatkov) v najkrajšem možnem času posredovati podjetju 4Impulse d.o.o..

Člani imajo v skladu s 17. členom Splošne uredbe pravico zahtevati izbris podatkov, ki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani, oziroma ki so bili zbrani na podlagi privolitve člana, pa je član to privolitev umaknil, za nadaljnjo hrambo pa ne obstaja nobena druga pravna podlaga.

Člani imajo v primeru molka ali nestrinjanja z odgovorom podjetja na katero od zahtev iz tega razdelka pravico do sodnega varstva v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

f) Pravica uporabnika zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene informiranja oziroma neposrednega trženja

Član lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način (npr. preko elektronske pošte) zahteva, da podjetje 4Impulse d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Podjetje 4Impulse d.o.o. bo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečilo uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestilo uporabnika, ki je to zahteval.