Manj kilogramov, več denarja

 

Vabimo vas, da se spravite v svojo najboljšo formo ter poskrbite za svoje zdravje. Naš moderno opremljen fitnes z izkušeno ekipo osebnih trenerjev, ki vam priskrbijo vadbeni program in jedilnik je tisto kar iščete. V 4P fitnesu že dolgo podpiramo zdrav življenjski slog, zato želimo vsem, ki so se jim nabrali odvečni kilogrami, pomagati s prav posebno akcijo – manj kilogramov, več denarja.

 

Če vam v  treh mesecih uspe izgubiti 10% telesne teže vam povrnemo ves denar za karto.

 

Pri sodelovanju v izzivu boste zraven dobili še:

-      jedilnik s prehranskimi priporočili

-      vadbeni program z vajami, ki vam ga bo osebni trener prvič pokazal.

 

Za sodelovanje pri tem izzivu morate na začetku kupiti katerokoli 3 mesečno ali letno karto, vendar če vam kot rečeno uspe izgubiti 10% telesne teže, vam povrnemo denar teh treh mesecev na vaš TRR ob zaključku akcije.

 

Shujšamo to leto v boke, ne v denarnico!

 

Pogosta vprašanja: 

Ali vam res povrnemo denar?

Res. Če vam v teh treh mesecih uspe izgubiti 10% telesne teže vam povrnemo ves denar za karto za obdobje treh mesecev na vaš TRR račun v roku 30-ih dni.

 

Kdaj se izmeri telesna teža?

Ko imate prvo srečanje z osebnim trenerjem se izmeri tudi vaša začetna telesna teža. Informativno bomo izmerili tudi procent telesne maščobe, procent mišic, BMI indeks, procent vode v telesu in kostno maso. Končna meritev telesne teže mora biti izmerjena en teden pred potekom ali en teden po poteku tri mesečnega obdobja. Če v tem obdobju ne pridete na meritve telesne teže, sklepamo da vam ni uspelo in vračilo denarja ni možno.

 

Koliko moram shujšati, da se mi povrne denar?

Stranke morajo v treh mesecih shujšati 10% telesne teže. Primer: Če imate 110kg, boste morali shujšati 11,0kg ali več.

 

Katero karto moram kupiti in CENA le teh?

Stranka lahko kupi katerokoli karto po veljavnem ceniku: https://www.4p-fitness.com/stegne/cenik/. Vendar 4P fitnes vrača denar le za obdobje treh mesecev.

 

Kako je z osebnim trenerjem?

Pri nakupu karte se dogorite za termin z našim osebnim trenerjem, ki vam bo napisal vadbeni program ter pokazal vaje. Včasih so naši trenerji na voljo na recepciji tudi brez predhodnega dogovora. Za pomoč vam bo dodal še naš jedilnik s prehranskimi priporočili. Trener z vami ne bo cel trening, ampak bosta šla skozi le čez vaje in naprave, katere boste potrebovali.

 

Ali si lahko najamem osebnega trenerja ali je to proti pravilom izziva?

Stranka si lahko najame osebnega trenerja in to ni proti pravilom izziva. Vendar stranka sama krije stroške za osebno trenerstvo, tudi če ji uspe izgubiti 10% telesne teže. 4P fitnes vrača denar le za karte.