logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

Finska savna

Pri suhi finski savni povečujemo vlažnost s polivanjem pregretih kamnov. Vroča para, ki nas oblije, je odličen način čiščenja in pomlajevanja telesa in duha. Vlažna finska savna je običajno opremljena s pečjo na kotel, v katerem je voda. Naša finska savna je opremljena tako s pečico za suho savnanje kot tudi s pečjo s kotlom. Vgrajene imamo solne luči, katerih moč kristalov in barvna harmonija ustvarjata blagodejno sevanje z oddajanjem zdravju koristnih negativnih ionov.

6A7A3541
6A7A3623

Rezerviraj termin

Infra savna

Infra žarki uporabijo 20 % svoje energije za ogrevanje zraka, preostalih 80 % pa se transformira v energijo, katera prodira v telo. S tem, ko žarki povečajo cirkulacijo krvi, pripravijo telo do tega, da se začne hladiti, kar pripomore k izgubi vlage. Posledica tega je poraba lastnih maščob (hujšanje). Zaradi infra žarkov se tudi poškodbe mišic in vezi obnavljajo hitreje. Pospešeno se izločajo škodljive snovi, kar zmanjšuje utrujenost in odpravlja stres. Zelo pomembno je, da po savnanju v infra savni ne uporabimo knajpanja oziroma polivanja z mrzlo vodo.

6A7A3605
6A7A3615

Rezerviraj termin

Rimska savna oz. tepidarium

Tepidarium ima ogrevane anatomsko oblikovane ležalnike, kamor se lahko udobno namestite in sprostite. V tej savni se lahko zadržujete, kolikor dolgo želite. Vaš imunski sistem bo okrepljen, brez da bi ob tem ogrožali krvni obtok. To je savna, ki je priporočljiva za začetek savnanja, kot predpriprava za vstop v toplejše savne, in kot zaključek savnanja. Prisotna je tudi aroma terapija.

6A7A3574

Rezerviraj termin

Turška savna

Turška oziroma parna savna je poznana po neverjetno pozitivnem vplivu na dihala in sproščanju mišic. Nežna toplota objame vašo kožo in poveča cirkulacijo. Para odpre pore in očisti kožo tako, da postane nežna in gladka. Vgrajen je tudi sistem barvne terapije zvezdno nebo.

Rezerviraj termin

Zimski delovni čas savn

 • ODPRTO
  • Ponedeljen: 14.00–23.00
  • Torek: 14.00–23.00
  • Sreda: 14.00–23.00
  • Četrtek: 10.00–23.00 (16.00–23:00 samo za ženske)
  • Petek: 14.00–23.00
  • Sobota in nedelja: 10.00–23.00

Karte za savne lahko kupite na recepciji fitnesa, proste termine pa lahko preverite tudi po telefonu ali e-pošti.

+386 40 332 220

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Nasveti za savnanje

Vsakemu obiskovalcu sveta savn je med savnanjem brezplačno na voljo več vrst različnih čajev in voda ter brisača, ki jo prejmete na recepciji. Svetujemo vam, da s sabo prinesete svoje natikače.

5 zlatih pravil

 1. Vedno v miru
  Za savno si morate vzeti čas. Savnanje, ki vas bo res sprostilo, traja dobri dve uri. Za vsak posamezen vstop v savno bo dovolj 10 minut. Več telo niti ne potrebuje.
 1. Dobra priprava
  V garderobi se slečete, odstranite ličila in nakit, se zavijete v brisačo in obujete svoje natikače. Pred vstopom v savno se oprhajte in se dobro posušite. Suha koža se namreč hitreje znoji.
 1. Na koncu sede
  Od vas je odvisno, ali boste v savni sedeli ali ležali. Krvnemu obtoku na ljubo pa zadnji dve minuti savnanja raje preživite sede.
 1. Počasno in nežno ohlajanje
  Po izstopu iz savne se morate oprhati od spodaj navzgor. Po 3 do 5 minutah lahko stopite na prosto. Ohladite dihalne poti in se nadihajte kisika.
 1. Mir in počitek
  Telesu in duši morate med vsakim vstopanjem v savno in tudi na koncu privoščiti 10 do 15 minut počitka. In ne pozabite piti dovolj tekočine.

V prostorih so tudi garderoba, točilni pult, vodni bar in tuš. Poleg tega so na voljo tri počivališča, dve notranji in eno zunanje, ki jih lahko uporabljate med obiskom savn.


"Skoči" na galerijo

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije