logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

4GET the FAT

Akcija: 4GET the FAT

Dodajte ŠTIRICO v svoje življenje. Pridite v 4P fitnes in pozabite na odvečno maščobo!

 

September je že tu. Čas, ko ponovno postanemo produktivni. Čas, ko z napolnjenimi baterijami pogosto naredimo korak naprej na službenem ali osebnem področju. Zaradi izjemnih dosežkov strank in zanimanja bomo letos že šestič zaporedoma organizirali poseben način vadbe:

4GET the FAT

To je cenovno ugoden 12-tedenski program treninga z osebnim trenerjem, ki poteka v manjših skupinah, kombiniran z nasveti s področja hujšanja, prehrane in zdravega življenjskega sloga.

S tem programom boste na zanesljiv, razgiban in zdrav način izgubili odvečne kilograme, izoblikovali svojo postavo in se pri tem zabavali ter spoznali nove prijatelje.

Program 4GET the FAT vključuje:

  • 3-mesečno kombinirano karto (celodnevna fitnes karta + karta za vse ostale vodene vadbe)
  • 12 tednov osebnega trenerstva (kar 3x na teden različni posebni treningi: kardio treningi, funkcionalna vadba v dvorani, funkcionalni trening tabata)
  • Posebne meritve (meritev maščobe, mišične mase, kostne mase, BMI, % vode v telesu, visceralne maščobe, dnevne porabe kalorij, biološke starosti ter spremljanje napredka)
  • Navodila o zdravem hujšanju, prehrani in zdravemu načinu življenja s strani strokovnjaka

Sprejmite izziv in shujšajte kot Mare

Kdo je Mare? Mare je zelo zadovoljna stranka, ki jo boste še naprej videvali v 4P fitnesu. Bil je eden izmed prvih, ki je po tem programu izgubil neverjetnih 22 kg. V nadaljnjih letih se mu je pridružilo še več kot 200 izredno zadovoljnih strank.

"Ponovno se počutim odlično, samozavestno in poln energije. Tudi v službi in doma lažje opravljam vsakodnevna opravila. Pri zdravi in hitri izgubi 22-ih kilogramov mi je zelo pomagala pozitivna energija fitnesa ter znanje trenerjev."

Mare (35 let)

 mare before  mare between  mare after

92 kg, 175 cm
Prvič v 4P fitnesu

73 kg
Vmes

70 kg
Zaključek 4P šole hujšanja

Ste tudi vi med tistimi, ki se jim je čez čas nabral kakšen kilogram preveč? No, takšen je bil tudi naš Mare. Mare je skozi leta počasi, a vendar vztrajno, nabiral svoje kilograme. Vedno je mislil, da to ni zaskrbljujoče in se bo svojih kilogramov lahko znebil kadarkoli bo želel. Ko pa je nekega dne stopil na tehtnico in uzrl svojih 92kg pri 175cm višine, se je zavedel, da je končno čas za akcijo in je nekaj potrebno storiti. Lahka vsakodnevna opravila so mu postajala vse težja, posledice neaktivnega življenja pa so se kazale predvsem kot utrujenost v službi. Res si je želel spremembe, zato je prišel k nam v 4P fitnes. Mare je bil idealna stranka, na podlagi katere so takrat naši osebni trenerji in strokovnjaki izoblikovali ter preizkusili nov, posebni program 4GET the FAT. Po zaključku programa je naš Mare ponovno stopil na tehtnico, ki je pokazala neverjetnih okroglih 70kg. Ja, resnično, Mare je na zdrav način v kratkem času izgubil kar 22kg in izoblikoval svojo postavo. In tudi vi lahko to naredite za svoje telo, saj za ta trening ni potrebnega nobenega predhodnega predznanja, saj vas skozi vse vaje popelje profesionalna ekipa trenerjev.

Cena?

Komu je namenjen koncept 4GET the FAT?
Ta program je namenjen ženskam in moškim vseh starosti. Še posebno tistim, ki bi radi dolgoročno in na zdrav način izgubili par kilogramov, poleg tega pa izboljšali svojo postavo ter počutje.

Ali moram že imeti kondicijo, če želim na to vadbo?
Ne. Program je zasnovan tako, da je primeren tudi za ljudi, ki še nikoli niso bili v fitnesu, saj vas trenerji popeljejo čez program. Poučijo vas o vseh napravah in pravilnem izvajanju vadb ter konstantno motivirajo, spodbujajo in nadzorujejo.

Zakaj bi izbral ravno program 4GET the FAT?
- ker bodo osebni trenerji in skupina ljudi z istimi željami poskrbeli za motivacijo,
- ker razne shujševalne tablete in "čudežni" pripomočki ne delujejo na dolgi rok,
- ker se pri večini drugih načinov hujšanja pojavi "yo-yo effect" (yo-yo effect je pojav, ko posameznik po dieti shujša, kmalu zatem pa te kilograme, plus še dodatne, hitro pridobi nazaj),
- ker lahko v zelo kratkem času pričakujete odlične rezultate,
- ker vas bomo podučili o nasvetih za zdravo prehrano, zdravem življenjski slogu in oblikovanju postave,
- ker je to edini pravi način, kako dolgoročno izgubiti kilograme in oblikovati svojo postavo.

Za kaj takšnega bi morali v lastni režiji kar globoko poseči v žep:

  • 3 x kombinirana mesečna karta = 3 x 68 € = 204 €
  • 12 tednov (36 ur) osebnega trenerja = 36 x 25 € = 900 €
  • 4 x meritve = 4 x 10 € = 40€

Se pravi dobrega tisočaka. Večini je kaj takšnega cenovno nedosegljivo, zato smo vam na naših 4P napravah omogočili vadbo z osebnim trenerjem v manjši skupini že za

samo 79,00€/mesec!

*Oziroma, če poravnate v enkratnem znesku za 219,00 €, če pa pri nas že imate karto za obisk fitnesa, dobite 50% popusta. Boni s popusti ne veljajo za akcijske ponudbe. Program traja 12 tednov.

Dovolj izgovorov, le prikažite se v fitnesu, za vse ostalo poskrbimo mi! Zaradi dosedanjega ogromnega zanimanja posebnih 4P vadb raje pohitite, saj je število prostih mest za prijavo zaradi prostorskih kapacitet žal omejeno!

 

Kdaj?

Prvi termini se pričnejo s 15.9.2019. Rezervacija je možna le z vplačilom termina (prej prideš, prej treniraš). Za več informacij pokličite na 040 332 220 ali pa se zglasite na naši recepciji.

 

Pon

Tor

Sre

Čet

Pet

Termin 1:

6:00   6:00    6:00 

Termin 2:

16:30   16:30    16:00

Termin 3:

17:30

 

17:30

  17:00

Termin 4:

20:00

 

20:00

  21:00

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije