Naše vrednote

Naše poslovne vrednote nam predstavljajo standard in vodilo, saj se preko njih zavzemamo za to, kar je za nas pomembno v vsakodnevni interakciji  in nas opredeljuje. Pomagajo nam, da ne skrenemo s svoje 4P poti. 

INOVATIVNOST

Sledimo utripu časa: pozorni smo na vse zahteve, ki jih imajo danes športniki v svojih vadbenih prostorih. Opazujemo trende v fitnes sektorju in jih s svojim znanjem ter dolgoletnimi izkušnjami postavljamo tudi sami. Kako nam to uspeva? Nenehno si postavljamo nove cilje in se ne naslanjamo na svoje dosedanje uspehe. Razvijamo ideje in iščemo načine za njihovo uresničitev. 

TRANSPARENTNOST

Smo razumljivi, jasni in konkretni, kar nas pripelje do poštenosti in pristnosti. In ravno temu smo pri svojem delu in v odnosih s člani, ki trenirajo pod enakimi pogoji, zavezani. Med našimi zaposlenimi prevladujeta spoštovanje in pristna medsebojna komunikacija. S tem vodilom smo se uveljavili kot verodostojno podjetje, ki ga člani, zaposleni in partnerji cenijo. Vemo: samo tisti, ki so pregledni in verodostojni, lahko delujejo uspešno in prepričljivo. To si še naprej jemljemo k srcu.

ZAUPANJE

Zaupanje članov smo si pridobili s pristnostjo – zaupanjem vase in v tisto, kar ponujamo, pa tudi zaupanje naših članov, zaposlenih in partnerjev. Ohranjanje in krepitev tega zaupanja je za nas ključenga pomena. Neprestano si prizadevamo, da našim članom ponudimo najboljše treninge in vadbe. Za to so najbolj zaslužni naši zaposleni, ki jih motiviramo, da so dolgoročno del 4P Fitnesa s spoštovanjem in enakim obravnavanjem vseh, pa tudi z zaupanjem v talente vsakega posameznika, ki jih zahtevamo in spodbujamo. Zaupanje na obeh straneh je ključ do osebnega in poslovnega uspeha. To je naše vodilo tudi v dolgoročnih odnosih s partnerji in ponudniki storitev.

0
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna.