Program 4 CHANGE je cenovno ugoden program vodenega treninga z osebnim trenerjem, ki poteka v manjših skupinah. Poleg treningov boste imeli tudi predavanje o prehrani ter posebne meritve, da boste lahko spremljali svoje rezultate.

 

Program 4 CHANGE vključuje:

  • 3 - mesečno kombinirano fitnes karto (dodatna možnost obiska fitnesa ter vseh vodenih vadb
  • 10 tednov osebnega trenerstva (kar 2x tedensko)
  • Posebne meritve (4x meritev maščobe, mišične mase, kostne mase, BMI, % vode v telesu, visceralne maščobe, dnevne porabe kalorij, biološke starosti,...)


Vadba bo potekala po sistemu:

  • 2x tedensko (torek ter četrtek ob 8 uri ali ponedeljek in sreda ob 17 uri)  boste imeli funkcionalno vadbo v dvorani z lastno težo ter raznimi pripomočki (npr. trx, elastike, pilates žoge, ravnotežne žoge, bosu žoge, ,…)
  • Komu je namenjen koncept 4 CHANGE?

Ta program je namenjen ženskam in moškim vseh starosti, ki bi do poletja radi naredili nekaj za svoje zdravje, izboljšali svojo postavo, ob tem izgubili še kakšen kilogram.


 

Ali moram že imeti kondicijo, če želim na to vadbo?

Ne. Program je zasnovan tako, da je primeren tudi za ljudi, ki niso bili še nikoli v fitnesu, saj vas trenerji popeljejo čez različne težavnosti in pripravijo na čedalje intenzivnejšo vadbo. Poučijo vas z vsemi napravami in pravilnim izvajanjem vadb ter konstantno motivirajo, vzpodbujajo in nadzorujejo.

 

Zakaj bi izbral ravno program 4 CHANGE?

Če hočemo v kratkem času doseči res super rezultate potrebujemo ogromno znanja ter motivacije. Osebni trenerji so odlična rešitev za kaj takšnega saj nas med vajami konstano vzpodbujajo in skrbijo, da vaje izvajamo pravilno. Vendar si dosti ljudi osebnega trenerja ne more privoščiti. Zato smo v 4P fitnesu poskrbeli, da je sedaj cenovno dostopen prav vsem. Glede na to, da se trening izvaja v manjših skupinah pa tudi drugi člani poskrbijo za prijeten ambient in druženje.

Cena

Za kaj takšnega bi morali v lastni režiji kar globoko poseči v žep:

3x kombinirana mesečna karta = 3 x 55 € = 165 €

20 ur osebnega trenerja = 20 x 25 € = 500 €

4x merjenje telesne sestave  = 4 x 10 € = 40 €

Sami izračunajte koliko bi vas kaj takšnega stalo. Večini je kaj takšnega cenovno nedosegljivo, zato smo vam na naših 4P napravah omogočili vadbo z osebnim trenerjem v manjši skupini že za

samo 69 €/mesec.

* če pa pri nas že imate karto za obisk fitnesa, doplačate razliko. Program traja 3 mesece oziroma 12 tednov.

 

Dovolj izgovorov, le prikažite se v fitnesu, za vse ostalo poskrbimo mi! Zaradi ogromnega zanimanja posebnih 4P vadb raje pohitite, saj je število prostih mest za prijavo zaradi prostorskih kapacitet žal omejeno in po izkušnjah se prosta mesta hitro zapolnijo!