logo 4p dark

040 332 220 stegne@4p-fitness.com Od ponedeljka do petka: 05.00-24.00, sobote, nedelje in prazniki: 08.00-24.00PON-PET: 05.00-24.00, SOB, NED, PRAZ.: 08.00-24.00

4CHANGE

Čez praznike je marsikdo od nas pridobil par dodatnih kilogramom in še dodatno obremenil svoje telo. Čas je, da pomagate svojemu telesu, da se razstrupi in pridete nazaj v formo. Kaj ko bi se enkrat odločili, da nekaj boste naredili. In naredite nekaj zase.

Imamo posebni preizkušeni ponovoletni program 4 CHANGE. S programom boste prevrteli čas nazaj ter izboljšali svoje počutje in videz. Saj poznate pregovor: »Zdrav duh v zdravem telesu!«

Program 4CHANGE je cenovno ugoden program vodenega treninga z osebnim trenerjem, ki poteka v manjših skupinah. Poleg treningov boste dobili tudi navodila o prehrani ter imeli posebne meritve, da boste lahko spremljali svoje rezultate.

Program 4CHANGE vključuje:

 • 3 - mesečno kombinirano fitnes karto
 • 12 tednov osebnega trenerstva
 • Navodila o prehrani
 • Posebne meritve

Preberi več!

 

Akcija: Januarja treniraj brezplačno!

akcija januar 2020

Začnite novo leto s tem, da naredite nekaj zase in za svoje zdravje. V 4P fitnesu Stegne vam želimo pomagati pri uresničitvi svojih ciljev, zato vam podarjamo priložnost, da prvi mesec pri nas trenirate brezplačno*.

Treningi v fitnesu ali organizirane vodene vadbe vam dokazano pomagajo  pri premagovanju stresa, boljši samopodobi, zdravju – skratka garantiramo vam, da se boste še boljše počutili v svoji koži. Vstop v novo leto je kot nalašč, da naredimo nove korake, ki pozitivno vplivajo na naše življenje.

4P fitnes Stegne je odličen za ta korak v novo leto, saj vas bomo razvajali na več kot 2500 m2 prostora, na razpolago pa so vam vrhunske fitnes naprave in pripomočki. Izbirate lahko tudi med kar 18 različnimi vodenimi vadbami, po treningu pa se lahko sprostite v naših savnah in solarijih, si privoščite proteinski napitek ali kavico.

Ne odlašajte ponovno in naredite končno nekaj zase. Pozitivno odločitev lahko sprejmete ta trenutek, saj vam omogočamo nakup letne karte tudi preko spleta.

 

*Podrobnosti akcije:

 • Akcija velja za nove stranke, ki bodo med 1.1.2020 in 31.1.2020 kupile akcijsko karto za vsaj 12 mesecev.
 • Pri prvem obisku se plača tudi vpisnina, ki znaša 30€ in jo poravnate na recepciji.
 • Akcija velja le ob nakupu karte za vsaj 12 mesecev. Prvi mesec dobijo stranke brezplačno, nato se plača še vsaj naslednjih 12 mesecev.
 • Letno karto lahko vmes tudi zamrznete za cele mesece, do največ 6 mesecev.

Akcija: letna fitnes karta

Akcija letna karta

Možnost doplačila za savno: 20,00 €/mesec oz. 220,00 €/enkraten obrok

*Število akcijskih letnih kart je omejeno. Akcija velja do razprodaje.

Vpiši se

Če ste imetnik te fitnes karte, jo lahko začasno zamrznete za do kar 6 mesecev!

Kaj pomeni "zamrzniti" karto?

Kaj rado se zgodi, da znotraj enega leta načrtujemo kakšne daljše počitnice, poslovne izlete v tujino ali pa se nam pripeti nezgoda, kot je zlom noge ali kaj podobnega. In takrat lahko fitnes karto zamrznemo. To pomeni, da nam za mesece, ko smo zamrznili karto, ni potrebno odplačevati obrokov. Na ta način si lahko zagotovite najnižjo akcijsko mesečno ceno za obisk fitnesa, poleg tega pa ste brez skrbi, da bi morali plačevati, če kakšen mesec ne bi mogli obiskati fitnesa. Vendar pozor – karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj! V primeru, da karto za nekaj mesecev zamrznete, se pogodba za toliko mesecev podaljša.

Kako zamrzniti karto?

 • Karto lahko zamrznete od 1. dne v mesecu do 1. dne naslednji mesec.
 • Karto lahko zamrznete za prihajajoče mesece in ne za nazaj.
 • Karto lahko zamrznete za 1 mesec ali več mesecev naenkrat (največ 6).
 • Zamrznete jo tako, da vsaj 3 dni prej pošljete priporočeno pismo na naš naslov:
  4Impulse d. o. o.,
  Stegne 11,
  1000 Ljubljana,
  kjer napišete, za katere mesece bi želeli zamrzniti karto ter svoje podatke.

Imate vprašanje?

4P FITNESSCLUB STEGNE

4Impulse d.o.o.

Stegne 11

1000 Ljubljana

Slovenija

+386 40 332 220

stegne@4p-fitness.com

 

Če vas zanima

4P fitnes v Novem mestu,

kliknite na http://www.4p.si/

Zakaj izbrati 4P fitnes

#največji fitnes #brezplačno parkirišče #kar 18 različnih vodenih vadb #svet savn #prijazno osebje #več različnih naprav za en gibalni vzorec #odprti od 5-24 #čistoča #možnost zamrznitve letnih kart #izkušeni inštruktorji #ne čakaj na naprave #svetel fitnes #organizirani dogodki za člane #solarij #odlični shake-i #nagradne igre za člane #družabna klientela

Vpiši se

Brezplačen obisk

Ker želimo, da se na lastne oči prepričate, da smo res najboljši fitnes v mestu, vam v 4P-ju omogočamo, da prvič brezplačno preizkusite fitnes ali katerokoli vodeno vadbo. Termina prihoda predhodno ni potrebno najavljati.

Brezplačen obisk

Pravne informacije